۴ دلیل قانع کننده برای داشتن سایت در کسب و کار

چرا باید به کسب و کار اینترنتی رو بیاوریم؟ چرا فروشنده های حضوری که کالای فیزیکی می فروشند ؛ باید از وب سایت برای فروش بهتر و راحت تر خود استفاده کنند؟ آیا کسب و کار اینترنتی از کسب و کار سنتی بهتر است؟
در ادامه مقاله سعی می کنیم به این سوالات و سوالاتی مشابه آن پاسخ دهیم. پس با ما همراه باشید…

فرض کنید که شما یک مغازه قنادی دارید و می توان در قنادی شما انواع و اقسام کیک و شیرینی با رنگ و لعاب های متفاوت را تهیه کرد که کمتر قنادی در این حد تنوع در محصولاتش دارد.


هر چقدر هم که قنادیتان درجه یک باشد ؛ چگونه می خواهید قنادیتان را به مردم و همشهری هایتان معرفی کنید که بیایند و از قنادی شما خرید کنند؟ راه های زیاد وجود دارد. مثلا میتوانید یک بنر در یکی از بیلبورد های شهر چاپ کنید که البته برای این کار بسیار به خرج می افتید. یا از یک راه کار سنتی و حوصله سر بر استفاده کنید : می توانید بنشینید و دست رو دست بگذارید تا مشتری کم کم بیاید و محصولات شما خریداری کند و اگر خوشش آمد آن را به دور و بری هایش معرفی کند و این دایره بزرگ تر شود و مشتری شما هم زیاد تر شود.
اما یک راه بهتر همیشه هست:
داشتن وب سایت …
روشی که در کنار نسبتا کم هزینه بودنش ، بسیار کاربردی و مفید در کسب کار شماست. داشتن یک وب سایت تنها برای افرادی که کالای فیزیکی برای فروش دارند نیست. بلکه برای تمامی افرادی که خدماتی از جمله : مهاجرت ، آموزش ، وکالت ، پزشکی ، رستوران ، فروش انواع اقسام نرم افزار و بازی ، حمل و نقل و … ارائه می کنند؛ مناسب است.

در ادامه به ۴ دلیل مهم و قانع کنند که باید برای بهبود و رشد سریع تر کسب و کارمان سایت داشته باشیم اشاره میکنیم:

۱- همیشه اول در گوگل سرچ می کنیم

فرض کنید که به دنبال یک پیتزا فروشی خوب در منطقه تان هستید. اولین کاری که می کنید چیست؟ بله درست حدس زدید! در گوگل سرچ می کنید. تقریبا روزانه نزدیک به ۲ میلیارد نفر ، از گوگل استفاده می کنند.

۲- نسبت به روش های سنتی، کم هزینه و آسان تر است

اگر بخواهید بیزینس آنلاین را با کسب و کار سنتی مقایسه کنید ؛ بیزینس آنلاین ده یک جلو است!!!

برای مثال یک فروشنده سنتی باید یک مغازه فیزیکی داشته باشد و اجاره سنگین پرداخت کند ؛ اما یک دیجیتال مارکتر مغازه اش لپ تاپش است و به جز هزینه طراحی سایتش، هزینه ناچیزی ، ماهانه و یا سالانه برای هاست و دامنه سایتش پرداخت می کند.

یک فروشنده سنتی باید برای جلب نظر مشتری هایش همیشه مغازه اش پر باشد ؛ اما یک دیجیتال مارکتر می تواند هر محصولی که مورد نیاز مشتریانش است را بعد از سفارش موجود کند و هزارتان هزار مزیت دیگر …

۳- فروش و کسب درآمد ۲۴ ساعته

شخصی که کسب و کار آنلاین و اینترنتی دارد؛ به زمان و مکان محدود نیست و می تواند در هرکجای دنیا ، و در هر لحظه از شبانه روز، درآمد داشته باشد.

اگر کسب و کار شما در اینترنت حضور ندارد؛ پس به زودی از صحنه محو خواهید شد …

– بیل گیتس

۴- مدیریت بهتر مشتری ها

اگر شما یک کسب و کار سنتی دارید و مشتری هایتان به هفت آسمان می رسند؛ داشتن یک وب سایت برای شما از کسی که در مغازه اش مگس می پراند؛ واجب تر است. بله درست فهمیدید. اگر در کسب و کار سنتی گرچه مشتری هایتان زیادند؛ اما داشتن یک وب سایت خوب می تواند به شما کمک کند.

می توانید مشتری هایتان را بهتر مدیریت کنید و اگر شما در دکانتان روزی ۱۰۰۰ نفر مشتری داشته باشید؛ با داشتن یک وب سایت خوب می توانید آن را به روزی ۱۰.۰۰۰ نفر تبدیل کنید … به همین سادگی.

اگر تصمیم به راه اندازی یک وب سایت خوب برای کسب و کارتان هستید؛ با من ، امیرحسین قربانی ، طراح سایت، از طریق تلفن همراه و ایمیل در تماس باشید…

موفق و پیروز باشید…

اشتراک‌گذاری: